top of page
Frank De Ruddere - Fiscaal Accountant

Diensten van fiscaal accountant Frank De Ruddere

Uw boekhouder

Zelf de boekhouding doen? Dan dreigt u al snel de pedalen te verliezen. Laat u begeleiden door fiscaal accountant Frank De Ruddere. Van een beginnende eenmanszaak tot een kmo op volle snelheid: hij zorgt ervoor dat uw boekhouding geen enkele keer hapert. Natuurlijk kan hij ook instaan voor het bijhouden van uw boekhouding. Zijn diensten gaan van het inboeken van facturen en financiële stukken tot en met het afsluiten van de balans en het opstellen van de jaarrekening. Dankzij zijn zorgvuldigheid heeft u altijd een gerust gemoed.

Uw fiscalist

Niemand betaalt graag belastingen! En Frank De Ruddere wil ook niet dat zijn klanten er te veel betalen. Hij brengt élke aangifte tot een goed einde. Of het nu gaat om personen-, vennootschapsbelasting of btw: hij haalt voor u het onderste uit de kan. Vraagt de overheid om opheldering? Dan levert hij hen persoonlijk de juiste antwoorden.

Uw juridisch adviseur

Samen met u zoekt Frank De Ruddere naar de meest geschikte rechtsvorm voor uw onderneming. Zijn juridisch advies houdt daarbij rekening met uw persoonlijke en familiale omstandigheden, maar ook met de mate van aansprakelijkheid die u verkiest. U kan bij hem ook terecht voor juridisch advies op het vlak van het vennootschapsrecht en het opstellen van allerhande contracten.

Maak vandaag nog een afspraak!

Gaat u voor de afsplitsing van enkele activiteiten van uw bedrijf in een aparte entiteit? Raakt u niet wijs uit de nieuwe rubrieken op uw persoonlijke belastingaangifte? Maak een afspraak met fiscaal accountant Frank De Ruddere uit Koksijde. Hij is uw vertrouwen meer dan waard!
Frank De Ruddere - Fiscaal Accountant

Een belangrijke bouwsteen voor het welslagen van uw bedrijf

Het bovenstaande illustreert dat Frank De Ruddere een belangrijke rol kan spelen in het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf. Met zijn nauwgezette opvolging levert hij een niet te onderschatten bijdrage aan het succes van uw onderneming. 

En bovenal: Uw dossier gaat niet door meerdere handen. Als eenmanskantoor is Frank de Ruddere uw enige gesprekspartner, hij kent uw dossier door en door en is daardoor de beste raadgever die u zich kunt wensen.

Daarvoor schakelt hij al zijn expertise en de volgende troeven in.

  • Fiscaal accountant

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Professionele totaalservice voor bedrijven

  • Hulp aan particulieren bij personenbelasting

bottom of page